04-26-2009, 06:25
Selam arkadaşlar... Geçenlerde gereksiz bi kaç şey yapmaya çalışmıştım her1sey.net üzerinde hem de yedek almadan. Herşey yolunda gidiyodu ama çok ufak bi hatadan dolayı tüm veri tabanı göçtü. Zaten artık zaman ayıramıyordum foruma komple siliyim dedim ben de
temaları yayınlayım dedim çok istek gelmişti... Güle güle kullanın...
Tema Yapımcısı: eAGLe
Farklı Özellikler:
*%80 Oval tablolar.
*Wellcomeblock Gömülü Header.
*Kullanışlı Footer.
*Özel Buton Seti
*Tamamen Baştan Dizayn Edilmiş WP Tarzı Portal Sayfası
*Gölgelendirme.
Temadan Görüntüler:
Linkleri görebilmek için sitemize kayıt olun.
Tema Hakkı: Arkadaşlar hiç bi backlink reklam yada benzeri bişey eklemedim. Yani emeğe saygısızlık yapmanıza gerek kalmadı. Tek isteğim teşekkür.
Yükleme: Paketin içinde "Ana Dizine Atılacaklar" klasöründeki images klasörünü ana dizine atın, Kontrol Panelinden, "XML" klasörünün içindeki dosyayı import edin, tema yükleme tamamdır... "Düzenleme" klasöründe logo kısmının arkaplanı var. Logo yazısı olandan kullanmak isterseniz psd dosyası da var onları kullanabilirsiniz. Logonuzu yaptıktan sonra images/her1sey_v3/ dizinine "header001_01.gif" olarak kaydedin.
Hayırlı Olsun...
Alıntıdır !...
[attachment=878]
temaları yayınlayım dedim çok istek gelmişti... Güle güle kullanın...
Tema Yapımcısı: eAGLe
Farklı Özellikler:*%80 Oval tablolar.
*Wellcomeblock Gömülü Header.
*Kullanışlı Footer.
*Özel Buton Seti
*Tamamen Baştan Dizayn Edilmiş WP Tarzı Portal Sayfası
*Gölgelendirme.
Temadan Görüntüler:Linkleri görebilmek için sitemize kayıt olun.
Tema Hakkı: Arkadaşlar hiç bi backlink reklam yada benzeri bişey eklemedim. Yani emeğe saygısızlık yapmanıza gerek kalmadı. Tek isteğim teşekkür.
Yükleme: Paketin içinde "Ana Dizine Atılacaklar" klasöründeki images klasörünü ana dizine atın, Kontrol Panelinden, "XML" klasörünün içindeki dosyayı import edin, tema yükleme tamamdır... "Düzenleme" klasöründe logo kısmının arkaplanı var. Logo yazısı olandan kullanmak isterseniz psd dosyası da var onları kullanabilirsiniz. Logonuzu yaptıktan sonra images/her1sey_v3/ dizinine "header001_01.gif" olarak kaydedin.Hayırlı Olsun...

Alıntıdır !...
[attachment=878]