MyBB Tema Forumu

Tam Görünüm: Photoshop Eklentileri Nasıl Yüklenir?
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Merhaba arkadaşlar. Farklı bölümler içerisinde zaman zaman karşılaştığımız "Photoshop Eklentileri Nereye ve Nasıl Yüklenir" sorusunun cevabını bu başlıkta anlatma gereği duydum. Öncelikle işletim sisteminizin C sürücüsü içerisinde olduğunu düşünerek bu anlatımın yapıldığını bilmenizi isterim (İşletim sistemi farklı sürücüde olanlar o sürücüyü gözönüne alarak anlatımı uygulasınlar).

Gradientler (Gradients): Bilgisayarım > Yerel Disk (C: ) > Program Files > Adobe > Adobe Photoshop > Presets > Gradients içerisine,

Stiller (Styles):Bilgisayarım > Yerel Disk (C: ) > Program Files > Adobe > Adobe Photoshop > Presets > Styles içerisine,

Dokular (Patterns): Bilgisayarım > Yerel Disk(C: ) > Program Files > Adobe > Adobe Photoshop > Presets > Patterns içerisine,

Fırçalar (Brushes): Bilgisayarım > Yerel Disk(C: ) > Program Files > Adobe > Adobe Photoshop > Presets > Brushes içerisine,

Filtreler (Filters): Bilgisayarım > Yerel Disk(C: ) > Program Files > Adobe > Adobe Photoshop > Plug-Ins > Filters içerisine,

Kalıplar (Shapes): Bilgisayarım > Yerel Disk(C: ) > Program Files > Adobe > Adobe Photoshop > Presets > Custom Shapes içerisine,

Actions: Bilgisayarım > Yerel Disk(C : ) > Program Files > Adobe > Adobe Photoshop > Presets > Photoshop Actions içerisine ilgili dosyalar atılarak yüklenir.

Önemli Not: Yüklemeleri yapmadan önce Photoshop programı kapalı olmalıdır. Açık halde iken yüklemeleri yaparsanız, yüklemiş olduğunuz eklentiyi göremezsiniz.
Çok güzel bir anlatım olmuş. Wink
Referans Adresler