04-11-2009, 11:40
Arkadaşlar bazı üyeler ve diğer kişiler ps de eklenti ekleyemiyor olabilir. İlk başta bende ekleyememiştim. Yaapcağınız şey şu eğer brush pattern fln olan bölümde fonts dosyası yoksa fontların bulunduğu yani indirdiyseniz inen yerdedir o fontları alın ps de t harfine basıp yazı tollsunu açın yukarda font seçme yeri vardı times new roman tohoma fln fontları onların üzerine sürükleyin. Sonra ctrl+alt+delete yaparak görev yöneticisini açın photoshopu sonlandırın ama işlemler bölümünden ordan daha kolay olur. Sonra Photosopu bidaha açın fontlara bakın hepsi oraya taşınmış
kolay gelsin. Bu arada eğer sağ yukarda essential bölümü varsa yukarda filter edit falan olan yerden eksilmeer olur o essentials bölümünü basic sonra yine essentials yapın ben öyle yaptım eğer olmassa ben bilemem. 
kolay gelsin. Bu arada eğer sağ yukarda essential bölümü varsa yukarda filter edit falan olan yerden eksilmeer olur o essentials bölümünü basic sonra yine essentials yapın ben öyle yaptım eğer olmassa ben bilemem.